Ръководството на Челси вече е осъществило контакт с Жозе Моуриньо относно възможността

...
Ръководството на Челси вече е осъществило контакт с Жозе Моуриньо относно възможността
Коментари Харесай

Ще се случи ли? Челси вече потърси Моуриньо

Ръководството на Челси вече е осъществило контакт с Жозе Моуриньо по отношение на опцията Специалния да застане отпред на лондончани за трети път в кариерата си. Клубът през вчерашния ден назначи Франк Лампард за краткотраен управител до края на сезона, само че съвсем несъмнено през лятото някогашният халф ще отстъпи мястото си на различен непрекъснат ментор.

Няколко са имената, които са обсъждана на „ Стамфорд Бридж “. През седмицата към този момент Луис Енрике бе в Лондон за диалози с Челси. Юлиан Нагелсман също е измежду любимците за поста. Шансовете на Моуриньо обаче не са за подценяване, защото постоянно е имал специфични връзки с клуба, с който по време на двата си престоя завоюва три пъти купата във Висшата лига, три пъти Купата на лигата, един път ФА Къп, Къмюнити Шийлд и Суперкупата на УЕФА.

Преди няколко дни Моуриньо загатна, че може да и не извърши до дъно контракт си с Рома, от който му остава още един сезон. Според Relevo португалецът към този момент е получил позвъняване от „ Стамфорд Бридж “, само че не се разкрива какво е дал отговор. Същият източник разкрива, че е имало диалог и с различен португалец – Нуно Еспирито Санто.

Вчера излезе информация, че Моуриньо е получил и много атрактивна оферта от Саудитска Арабия. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР